Klantverhalen

KLANTEN AAN HET WOORD

‘Constructieve manier van meedenken’

Bijna twaalf jaar geleden maakten Cor Agterberg en zijn partner Hester de Gruyter voor het eerst kennis met Hertzinger. In hun woonbuurt in Amersfoort zagen zij een paar mooie bouwprojecten van Hertzinger verrijzen. Wat Cor direct opviel was de inrichting van de bouwplaats: ‘Die was opgeruimd en netjes, dit zie je regelmatig wel anders’.

Lees meer
hertzinger-agterberg-verbouwing-klantverhaal-1.png

KLANTEN AAN HET WOORD

‘Hertzinger is meedenkend, coöperatief en probleemoplossend’

Het lijkt alsof Loek en Ingrid Habraken geen hekel aan verbouwen hebben. Sinds 1985 wonen zij in een mooie twee-onder-één kap woning in Leusden. Toen zeiden ze al tegen elkaar: ‘dit is een huis met potentie’. En dat blijkt want in juli 2018 hebben zij hun vierde verbouwing gedaan. Voor alle verbouwingen kozen zij Bouwbedrijf Hertzinger uit als aannemer. Van een keukenaanbouw aan de voorkant, twee dakkapellen op zolder, een achteruitbouw tot een recente grondige renovatie van de benedenverdieping. Elke keer was het Hertzinger die bij hen aan de slag mocht.

Lees meer
Q49igzrmQ4CFrtLOz6njmw.jpg

KLANTEN AAN HET WOORD

‘Een aannemer die transparant, open en flexibel is’

Tim Peperzak en Cheryl Markus zochten medio 2017 een aannemer voor een verdieping bovenop hun tweelaagse woning in de wijk Vathorst in Amersfoort. Die vonden ze uiteindelijk in Bouwbedrijf Hertzinger. Cheryl: ‘We hebben verschillende aannemers benaderd maar Hertzinger was eigenlijk de enige aannemer uit de regio die heel transparant in zijn offerte was, dat vonden wij uniek!’

Lees meer
IMG_1767.JPG

KLANTEN AAN HET WOORD

'We zochten nu een echte aannemer'

De heer en mevrouw Hehenkamp uit Amersfoort hebben al veel verbouwingen laten doen in hun leven en waren nu op zoek naar een echte aannemer voor de verbouwing van de keuken, zolder, slaapkamer en badkamer. ‘Die vonden we in Bouwbedrijf Hertzinger’ aldus Dolf Hehenkamp, een actieve 70-plusser die voorheen tandarts was en nu specialist is op het gebied van slaapapneu.

Lees meer
IMG_1266 2.jpg

KLANTEN AAN HET WOORD

klantverhalen-bert-en-alette-tammenga.jpg

"Onze verwachtingen zijn waargemaakt"

Sinds 2008 wonen Bert en Alette Tammenga samen met hun zoon Marten van 8 en dochter Elin van 6 jaar in een herenhuisstijlwoning in de wijk Vathorst in Amersfoort. Zij zijn de tweede bewoners en wilden graag de begane grond moderniseren. Met behulp van een plattegrond, meubelontwerpen en een verlichtingsplan van een bevriende binnenhuisarchitect zijn zij samen met Bouwbedrijf Hertzinger de verbouwing van de woonkamer en keuken aangegaan.

Lees meer

"Doen wat je belooft"

In het huis in Amersfoort waar Jeroen al woonde met zijn dochter Kayleigh van 14 en zoon Lucas van 11 jaar, is Renata vanuit een loft in Amsterdam bij hen ingetrokken. Om het huis als nieuw gezin eigen te maken dachten zij in eerste instantie aan een paar kleine aanpassingen. Dit idee werd steeds groter en resulteerde uiteindelijk in een serieus grote verbouwing van zolder tot en met de garage. 

Lees meer
Klantverhalen-renata-en-jeroen.jpg

"Wie goed doet, goed ontmoet"

Eigenaren Armand en Wendy van Zijp van kapsalon Nanny’s HairDo in Amersfoort vertellen vol enthousiasme over hun verbouwing van hun kapsalon. Ze praten beiden zelfs over een ‘droomverbouwing’. De salon is binnen zeven weken verbouwd van een oppervlakte van 45m2 naar een oppervlakte van 125m2 en dat zonder al teveel stress volgens Armand en Wendy. 

Klantverhalen-leo-van-wee.jpg

“Betrouwbaar, duidelijk en inzichtelijk”

Christel van Wee woont in Vathorst in een woning uit 2004, opgetrokken in jarendertigstijl. “We waren op zoek naar meer ruimte en meer licht.” Van Wee besloot tot een flinke uitbouw en ging op zoek naar een geschikt bouwbedrijf. “Hertzinger was niet de goedkoopste, maar wekte wel het meeste vertrouwen.”

Lees meer

“Verantwoordelijke vaklui met oog voor de omgeving”

Edwin Helwerda en Jildau Huizenga kochten samen een huis in Amersfoort Vathorst; voor henzelf, maar ook voor zijn twee kinderen. Een mooie woning met vier verdiepingen, pal aan de gracht. “Maar de bovenste verdieping was een halve. En daar wilden we een hele van maken”, zegt Helwerda. “Voorafgaand aan de aankoop heb ik contact gehad met Rob van Bekkum van Hertzinger. Kun je me helpen? En aan welke kostprijs moet ik denken? Op basis van zijn indicatie, hebben we het huis gekocht.”

Lees meer
Klantverhalen-edwin-helwerda-en-jildau-huizenga.jpg
Klantverhalen-michel-roche.jpg

“Mensen met liefde voor hun vak”

Michel Roché kun je gerust een ‘vaste klant’ van Hertzinger noemen. Diverse grotere en kleinere aanpassingen aan hun woning in Bilthoven zijn door ons uitgevoerd. “En daar kijken we met veel plezier op terug. De mensen van Hertzinger snappen dat je – ook tijdens een verbouwing – moet kunnen leven in je huis.”

Lees meer

“Een leuke samenwerking met het hele gezin”

Eveline Verhoef wilde meer licht in haar vrijstaande woning. Maar hoe? Een architect kwam met de oplossing: een verlengde woonkamer met grote raampartijen. De zoektocht naar een bouwonderneming hoefde niet lang te duren. “Via een vriendin had ik al van Hertzinger gehoord en na een eerste afspraak hadden mijn man en ik direct ‘het goede gevoel’.”

Lees meer
Klantverhalen-eveline-verhoef-V2.jpg
Klantverhalen-adrie-de-loos.jpg

“Duidelijke rolverdeling, prima coördinatie”

De keuken, hal en toiletruimte van Adrie de Loos waren aan renovatie toe. Bouwbedrijf Hertzinger klaarde de klus. “Vaak moet je in dergelijke projecten met veel partijen samenwerken en overleggen, maar deze keer niet. Het projectmanagement van Hertzinger nam alle rompslomp over. En dat is mij uitstekend bevallen.”

Lees meer

“Hertzinger neemt z’n klanten serieus”

Vanwege het intrekken van z’n schoonvader, was er flink meer ruimte nodig in de woning van Dennis van Ophem en zijn gezin. Hertzinger klaarde de klus aan de woning in Amersfoort Vathorst. “Hertzinger is in staat de vertaalslag te maken van techneut naar leek.”

Lees meer
Klantverhalen-dennis-van-ophem.jpg
Zijgevel nieuw.JPG

“Het eindresultaat telt”

Eerlijk is eerlijk, niet ieder project gaat van een leien dakje. Waar gehakt wordt, vallen spaanders. En daar is Hertzinger niet boven verheven. Dat ervoer ook Margriet Tilstra uit Amersfoort. “Maar ondanks een aantal tegenvallers zou ik Hertzinger iedereen aanbevelen. Fouten zijn verholpen en problemen opgelost. En dan telt vooral het eindresultaat.”

Lees meer
Scroll naar boven