Wij zijn gesloten tot 19 augustus.

Communicatief sterk, flexibel en open

Korte lijntjes
‘Door te werken met een groepsapp verliep de communicatie erg vlot. Dit was erg handig in de voorbereiding zodat we samen snel tot een beslissing kwamen. Gelukkig was Eduard eveneens goed te bereiken per telefoon, want dat communiceert toch ook altijd prettig. Bij het uitvoeren van de opdracht was er direct contact met de uitvoerder. Ook al stelde je meerdere vragen tegelijk, ze werden allemaal beantwoord of opgepakt. ‘Daardoor wist je dat het wel goed kwam met onze aandachtspunten, dat gaf veel rust. En dat je met enige regelmaat tussendoor een overzicht van het meer-en minderwerk ontvangt is erg fijn’.

Flexibiliteit ten top
Wat wij ook als zeer prettig hebben ervaren is de flexibiliteit van de verschillende voormannen. Margriet: ‘Bij een vraag van onze kant waren de installateurs, schilders en dakdekkers allemaal bereid mee te bewegen en zorgden ze voor een goede oplossing. Als ze zelf ergens tegenaan liepen dan namen ze altijd contact op voor overleg. Er zat bijvoorbeeld niet ineens een stopcontact op een andere plek ;-).

Hertzinger dacht ook mee bij de wens voor een groen dak, waarvoor een zwaardere constructie nodig bleek. Bij het opzoeken van de landelijke eisen voor het aanvragen van subsidie voor aangebracht isolatiemateriaal, bleek het voorgestelde benodigde materiaal niet te voldoen aan de minimale eis voor het verkrijgen van subsidie. Door gebruik van dikker materiaal kwamen we wel in aanmerking voor subsidie, waardoor we uiteindelijk goedkoper uit waren. Voor toekomstige projecten zou het goed zijn als zij zich hierin verdiepen. 

Nazorg op orde
De nazorg is ook op orde want de aandachtspunten die we tijdens de oplevering samen constateerden werden allemaal snel opgelost. Ook de punten die binnen enkele maanden na oplevering opvielen losten ze keurig op. 

Margriet: ‘Als ik Hertzinger aan een vriend zou moeten omschrijven zou ik zeggen: ‘Communicatief sterk, flexibel en open. Ze leveren goede kwaliteit en nemen zorg uit handen. Hoe leuk is het dat Hertzinger -na onze aanbeveling- inmiddels een opbouw heeft gerealiseerd bij een bevriend stel van ons in Vathorst’.

verbouwing+van+dijk+-+hertzinger+-+04+.jpg
verbouwing+van+dijk+-+hertzinger+-+06+.jpg
Verbouwing van Dijk - Hertzinger - 02.png
Scroll naar boven