Klantverhalen

Klanten aan het woord

Thumbnail - Verbouwing Hertzinger

Een man van zijn woord

De ontwikkeling van de aanbouw aan dit vrijstaande huis uit 1923 in Ermelo heeft een behoorlijk lange aanloop gehad. De aanvankelijke samenwerking met een Spaanse architect liep vast en de aannemer die er toen bij betrokken was bleek niet betrouwbaar qua financiële afspraken. Via hun installateur kwamen de bewoners in contact met Eduard van Middendorp, eigenaar van Hertzinger. Vanaf het begin was er een klik tussen hen en Eduard. ‘Het is een man van zijn woord. Het meerwerk houdt hij binnen de perken en bij minderwerk verrekende hij dit ook realistisch. Dat is bij andere aannemers wel eens anders, is mijn ervaring’, aldus bewoonster Lique.

Lees dit verhaal
prettige-coordinatie-klantverhalen-overzicht-hertzinger.jpg

Prettige coördinatie en oplossingsgericht

‘Wij zijn al vele jaren bekend met Bouwbedrijf Hertzinger. In 2011, toen we een aannemer zochten voor de uitbreiding van onze woning, twijfelden we geen moment om Hertzinger in te schakelen. Eerder hebben we een keer de fout gemaakt om voor het plaatsen van een dakkapel voor een goedkopere offerte te kiezen van een aannemer uit het zuiden. Hier hebben we nog altijd spijt van, aangezien we te maken kregen met lekkages, slechte service en een slordige afwerking’, aldus Christel van Wee-Tijmense uit Amersfoort. Bij de aankoop van ons casco bedrijfspand aan de Texelstraat-Noord 18 in Vathorst, hebben we zonder enige aarzeling opnieuw voor Hertzinger gekozen als aannemer.

Lees dit verhaal
verbouwing Van Dijk - Hertzinger - 01.png

Communicatief sterk, flexibel en open

‘Na het volledig strippen van onze jaren 30 woning zochten wij voor het opbouwende werk een flexibele aannemer die deze uitdaging aandurfde. Door goede ervaringen van mijn (schoon)zus hadden we een open gesprek met Eduard van Middendorp, eigenaar van Hertzinger. Hij gaf een duidelijke offerte waarbij alles werd uitgesplitst’, aldus Margriet van Dijk uit Huizen.

Lees dit verhaal

Voor ons is het vanzelfsprekend dat u een zorgeloze verbouwing verwacht. En die garanderen we dan ook.

Lees meer klantverhalen
Klantverhalen-schrijf-uw-verhaal-icoon-V2.png

Schrijf uw verhaal!

Wij zijn zeer benieuwd naar uw verhaal en/of ervaringen met ons. Deel daarom uw verhaal met ons.

Uw verhaal schrijven
Klantverhalen-werk-in-uitvoering-icoon-V1.png

Werk in uitvoering

Bekijk een overzicht van de projecten waar wij op dit moment hard voor aan het werk zijn.

Onze huidige projecten
Klantverhalen-projecten-icoon-V1.png

Projecten

De door ons succesvol gerealiseerde projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten bekijken.

Bekijk onze projecten

Klanten aan het woord

Review Hertzinger_Peperzak_opbouw.JPG

‘Een aannemer die transparant, open en flexibel is’

Tim Peperzak en Cheryl Markus zochten medio 2017 een aannemer voor een verdieping bovenop hun tweelaagse woning in de wijk Vathorst in Amersfoort. Die vonden ze uiteindelijk in Bouwbedrijf Hertzinger. Cheryl: ‘We hebben verschillende aannemers benaderd maar Hertzinger was eigenlijk de enige aannemer uit de regio die heel transparant in zijn offerte was, dat vonden wij uniek!’

Lees dit verhaal
1-klantverhalen-Renate-en-Jeroen-Bignardi.gif

“Doen wat je belooft”

In het huis in Amersfoort waar Jeroen al woonde met zijn dochter Kayleigh van 14 en zoon Lucas van 11 jaar, is Renata vanuit een loft in Amsterdam bij hen ingetrokken. Om het huis als nieuw gezin eigen te maken dachten zij in eerste instantie aan een paar kleine aanpassingen. Dit idee werd steeds groter en resulteerde uiteindelijk in een serieus grote verbouwing van zolder tot en met de garage.

Lees dit verhaal
1-Klantverhalen-Nanny's-Hairdo-Wendy-en-Armand-van-Zijp.gif

‘Bouwen zonder zorgen maken ze waar’

Eigenaren Armand en Wendy van Zijp van kapsalon Nanny’s HairDo in Amersfoort vertellen vol enthousiasme over hun verbouwing van hun kapsalon. Ze praten beiden zelfs over een ‘droomverbouwing’. De salon is binnen zeven weken verbouwd van een oppervlakte van 45m2 naar een oppervlakte van 125m2 en dat zonder al teveel stress volgens Armand en Wendy.

Lees dit verhaal
Scroll naar boven