Wij zijn gesloten tot 19 augustus.

Goed luisteren

‘Op de begane grond wilden we een geluidsdichte muziekstudio voor onze zoon Hidde die DJ en Producer is. En op de eerste verdieping een kantoor- en/of vergaderruimte waar ikzelf kan werken of die ik kan verhuren aan andere ondernemers of bedrijven’, aldus zelfstandig ondernemer Christel. Tijdens een paar gesprekken hebben we samen met Eduard van Middendorp, eigenaar van Hertzinger, al onze wensen en behoeften doorgenomen. De geluidsdichte muziekstudio was een mooie uitdaging voor Hertzinger want dit is niet iets wat ze jaarlijks tegenkomen’.

Christel: ‘Wat ik echt heel fijn vind is als iemand aandachtig luistert naar jouw ideeën en wensen, met je meedenkt en uiteindelijk komt met een gepaste oplossing. En zo’n persoon is dus Eduard. En zijn medewerkers zijn ook prettig in de omgang en leveren de gewenste kwaliteit.

Samenwerking met goede partners
‘Naast zijn kundige medewerkers, werkt Hertzinger ook samen met goede partners zoals een stukadoor en de elektricien die ook kritisch meedenkt met het lichtplan. Hertzinger houdt het overzicht en zorgt voor de coördinatie en de planning. Voor onze muziekstudio (VanWStudio) kwam er nog een extra partner bij namelijk Jan Morel, de ontwerper van de innovatieve muziekstudio. Met zijn ontwerp van akoestische panelen creëert hij een wereld waarin muziek en geluid de harten raken van elke creatieveling. Om de studio zo geluidsdicht mogelijk te maken bestaan de wanden uit zes verschillende lagen waarvan drie lagen met akoestische isolatie. Dankzij de tijdige en regelmatige communicatie tussen Eduard en Jan Morel ontstond er een prachtig resultaat waarin techniek en design goed samenkwamen.

Christel: ‘Het klinkt misschien onrealistisch maar ik kan niet echt verbeterpunten noemen. Ze doen gewoon wat ze beloven, leveren kwaliteit en ontzorgen je in het hele traject. Ik kan Hertzinger iedereen aanbevelen, zeker ook bij een complexere verbouwing zoals de muziekstudio. Zowel Hidde als ik zijn superblij met onze prachtige werkplek en vergaderruimte in Vathorst. Voorlopig denken we niet meer aan verbouwen maar mocht dit wel zo zijn, kiezen we weer voor Hertzinger’.

vergaderruimte-vathorst-2-klantverhalen-hertzinger.jpg
vergaderruimte-vathorst-3-klantverhalen-hertzinger.jpg
vergaderruimte-vathorst-1-klantverhalen-hertzinger.jpg
Scroll naar boven