Over ons

Werkwijze
We zullen u zo meteen vertellen over wat we allemaal voor u kunnen doen en hoe we dat doen. Maar liever vertellen we u eerst waarom.

Als u met ons in zee gaat, of met welk bouwbedrijf dan ook, dan laat u mensen binnen in uw  meest persoonlijke omgeving: uw woning. Dat is niet niks, want bouwvakkers komen niet langs om zo maar even een kopje koffie te drinken. Nee, ze komen om de boel onder handen te nemen. Uw keuken, uw woonkamer, misschien wel een hele verdieping. Of twee.

Het plan daarvoor bestaat tot op het moment dat onze vakmensen voor de deur staan alleen nog maar op papier. En in uw hoofd. Als de bel gaat, dan moet u het overgeven. Er wordt verplaatst, gesloopt, gebroken, verwijderd, geruimd. Natuurlijk, met het doel om te creëren, te bouwen, waar te maken, maar dat kunt u nog niet waarnemen. U moet ons vertrouwen. U moet zeker weten dat u en onze vaklui dezelfde motieven delen. Zodat er iets moois wordt neergezet, iets geweldigs wordt gecreëerd. Iets om trots op te zijn.

En misschien is dat wel uw beste geruststelling. Onze voortdurende drive om trots te kunnen zijn; om fluitend naar ons werk te rijden om na een dag hard werken fluitend weer terug te keren. En daar doen we ons uiterste best voor. Omdat we het leuk vinden, omdat we van ons vak genieten, maar ook omdat we geloven en weten dat de bouw een sector kan zijn waarin de dingen gewoon goed gaan, waarin u wordt begrepen; een sector waar u vrolijk van wordt. Daarom.

Wat we doen
Wij zijn u van dienst gedurende het volledige bouwtraject. Dat begint met een advies op maat, waarin we ons, indien nodig, baseren op onderzoek, inspecties en berekeningen op het gebied van veiligheid, gezondheid en energieverbruik. Ook de uitwerking van het advies, in ontwerp- en bouwtekeningen, is bij ons in goede handen.

Wat de uitvoering aangaat, kunt u alle bouwkundige zaken aan ons overlaten. In ieder aspect kunt u vertrouwen op vakmanschap en kwaliteit, van metselen, slopen, installeren en funderen tot schilderwerk, elektrotechniek en de afwerking van plafonds, wanden en vloeren.

Wilt u een deel van de werkzaamheden liever zelf uitvoeren? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Graag maken we samen met u een plan van aanpak.

Neem contact op
Scroll naar boven