Wij zijn gesloten tot 19 augustus.

‘Langdurige klantrelatie’

Voor hun samenwerking met Hertzinger, hadden zij minder goede ervaringen met andere aannemers. ‘Deze aannemers kwamen afspraken niet na of namen zonder overleg beslissingen die impact hadden op de uitvoering en kwaliteit. Dan verlies je toch het vertrouwen’, zegt Cor. Het eerste gesprek met Hertzinger was echt een verademing. En de start van een langdurige klantrelatie’.

Wat Cor en Hester zo prettig vinden aan de samenwerking met Hertzinger is dat ze op een constructieve manier meedenken: vanuit techniek maar ook esthetisch. Hoe houd je bijvoorbeeld rekening met bepaalde zichtlijnen? En soms even ‘wild’ nadenken. Samen kom je dan tot een mooi resultaat. Al voor de zevende keer hebben zij Hertzinger over de vloer. Recentelijk lieten ze het pannendak vernieuwen, platte daken werden vervangen inclusief isolatie, er werden zonnepanelen geplaatst en de zolder is geïsoleerd.

Vertrouwen dat het goed komt
Cor: ‘Als klant heb je best een kwetsbare positie omdat je minder kennis hebt van de aannemerij’. Tijdens hun eerste gesprekken was er meteen het vertrouwen dat het goed komt. In 2019 lieten zij hun pannendak compleet vernieuwen. Dat was een behoorlijke klus waar meerdere partijen bij betrokken waren. Dit vereiste de nodige afstemming met elkaar. ‘Dan is het fijn als je snel kunt schakelen, zegt Cor. Een appje of belletje naar Eduard en we hadden heel snel een inhoudelijk antwoord. Zo ook over het energielabel en de teruggave van de BTW.

Nog een positief punt is dat tijdens het bouwproces er altijd ruimte was om bij te sturen. Ze luisterden goed naar onze ‘tussentijdse’ wensen. Net dat stapje extra, dat is voor ons heel waardevol en zorgt voor onze duurzame relatie’.

Geen kritische noot
‘Naast het maken van duidelijke afspraken vinden wij het ook belangrijk dat het personeel netjes behandeld wordt met goede arbeidsomstandigheden. Dit zie je ook wel eens anders. Of ik nog een kritische noot heb? Dat ze misschien iets duurder zijn dan andere aannemers. Maar als je ziet wat je ervoor terugkrijgt én we rustig kunnen slapen, is dit het dubbel en dwars waard. ‘Verder kan ik geen negatieve dingen bedenken. Best gek, zegt Cor lachend vanuit zijn nieuwe geïsoleerde werkkamer op zolder, want ik ben behoorlijk kritisch!’

hertzinger-agterberg-verbouwing-600px-2.png
hertzinger-verbouwing-agterberg-2.png
agterberg-hertzinger-verbouwing-600px.png
Scroll naar boven