Wij zijn gesloten tot 19 augustus.

‘Jammer dat verbouwing voorbij is’

Bij de allereerste verbouwing begin jaren negentig vragen Loek en Ingrid offertes op bij drie verschillende aannemers uit de regio. In het gesprek met toenmalige eigenaar Rob van Bekkum was er meteen vertrouwen en ondanks dat hij niet de goedkoopste was, kozen ze toch voor Hertzinger. ‘Het vertrouwen in de mensen van Hertzinger is voor ons de bouwsteen geweest van een langdurige samenwerking’ aldus Loek Habraken. 

Tijdens de laatste verbouwing was er veel contact met huidige eigenaar Eduard en Bas en Bart, de uitvoerders van Hertzinger. Ingrid: ‘We appten regelmatig met elkaar en juist die korte lijntjes zorgden ervoor dat er weinig dingen misliepen. Iets wat je toch regelmatig hoort bij een ingrijpende verbouwing. Ook was er een goede samenwerking met de onderaannemers, die waren van grote klasse’. 

Wat Loek en Ingrid zo in de mensen van Hertzinger waarderen is dat ze erg met je meedenken. Niets was een probleem. ‘En na afloop van de verbouwing hielpen zij ons gewoon mee om de spullen weer op de juiste plaats te zetten zoals het ophangen van een Friese klok. Het is prettig te merken dat ze ongevraagd net dat extra stapje meer willen zetten’ aldus Ingrid. 

‘Zonder twijfel zouden we Hertzinger aanbevelen aan anderen’ zeggen Loek en Ingrid. Het is een bedrijf dat met je meedenkt, waar je ontzorgd wordt en een probleem snel voor je oplost. Of er nog verbeterpunten zijn? ‘Nee, die kunnen we zo niet één-twee-drie opnoemen. Ook de aftersales was goed.We hadden namelijk ook een nieuwe voordeur die heel hard dicht knalde zodat de voegen er bijna uit sprongen. Na één telefoontje had Bas het al opgelost voordat wij er erg in hadden.

habraken-hertzinger-nieuwbouw-2.jpg
Scroll naar boven