‘Hertzinger levert vakwerk’

‘Wij hoorden goede berichten over Hertzinger. Er was geen twijfel om met Hertzinger in zee te gaan. Woorden als vertrouwen, flexibel en de afspraken nakomen is wat Hertzinger zeker heeft omgezet in daden’ zegt Dolf Hehenkamp enthousiast.

Dolf: ‘Het klikte meteen met Rob van Hertzinger. We hebben al vaak verbouwd in ons leven en nu waren we op zoek naar een echte aannemer. Die vonden we in Hertzinger. Een echte aannemer is in onze ogen iemand die we compleet kunnen vertrouwen, met ons meedenkt en ons volledig ontzorgt. Misschien is Hertzinger niet de goedkoopste maar Rob heeft waargemaakt wat we hem hebben gevraagd. We gunnen het Rob en zijn team van harte!‘

‘Tijdens de verbouwing konden we Eduard ook altijd bellen. De goede bereikbaarheid hebben we als zeer prettig ervaren. Ook is een groot pluspunt dat Hertzinger werkt met een team van vakmensen en goede onderaannemers’Of er nog verbeterpunten zijn voor Hertzinger? Niet zozeer een verbeterpunt maar meer een aandachtspunt: ‘Blijf secuur op de onderaannemers en weet ze aan je te binden zodat de kwaliteit van Hertzinger gewaarborgd blijft’. 

Als ik Hertzinger een cijfer moet geven dan is het een 8,5. Hertzinger schept vertrouwen en levert echt vakwerk. Voor een (ingrijpende) verbouwing kan ik Hertzinger aan iedereen aanbevelen’, aldus Dolf Hehenkamp.

IMG_1265_dhr-en-mevr-Hehenkamp.gif
IMG_1267_dhr-en-mevr-Hehenkamp.gif
IMG_1266 2.jpg
Scroll naar boven