‘Wie goed doet, goed ontmoet’

Een ding wisten ze vooraf zeker: het zou een ingrijpende verbouwing worden. ‘Met medewerking van de gemeente hebben we een mobiele caravan hier vlakbij op het plein neer kunnen zetten en hebben daardoor volledig door kunnen werken. Onze trouwe klanten vonden het erg gezellig en hadden hier alle begrip voor’, aldus Armand.

Met hun contactpersoon Eduard van Hertzinger hadden ze elke week een bouwvergadering. Wendy: ‘Die vergaderingen werkten echt super, maar ook het één-op-één contact was erg fijn. Eduard is heel precies en communiceert helder. We belden bijna dagelijks met elkaar en bij vragen kregen we heel snel antwoord. Ik sprak Eduard op een gegeven moment meer dan mijn eigen man’ vertelt Wendy vrolijk.

‘De reden dat wij voor Hertzinger hebben gekozen is dat het gesprek met Rob meteen goed voelde. Het was een persoonlijk en open gesprek. Als ‘kleinere’ ondernemer weten wij zelf ook hoe het werkt, de gunfactor was daardoor hoog.’

Armand: ‘Tijdens zo’n verbouwing loop je natuurlijk altijd tegen onverwachte zaken aan. Bij ons was dat met het riool maar dat heeft Hertzinger heel fijn voor ons opgelost. Als iedereen doet wat hij belooft dan gaat het goed’ zegt Wendy. Zelf is Wendy ook niet vies om haar handen uit de mouwen te steken want er kwam tijdens de verbouwing nog een behang van 50 jaar geleden tevoorschijn. Na een middagje stomen was ook die klus geklaard.

Samen met Inline concepts of beauty verzorgde Wendy de inrichting en styling van de kapsalon. Ook hierin dacht Hertzinger compleet mee en kwam het personeel op een zaterdag extra om nog een paar lampen op te hangen.

Bouwen zonder zorgen maakt Hertzinger echt waar. Wij hebben geen dag gedacht dat het niet goed zou komen. Ik zou zo weer verbouwen, het was echt een droomverbouwing’, volgens Wendy. En verbeterpunten kunnen Armand en Wendy niet echt bedenken. Die bouwvergadering is absoluut een aanrader, zeker aan het begin’ zegt Armand. Als ze Hertzinger een cijfer moeten geven is dat zelfs een uitmuntende tien!

Rechten foto's: Inline.

6 klantverhalen Nanny's Hairdo Armand en Wendy van Zijp.jpg
1 klantverhalen Hairdo Armand en Wendy van Zijp.jpg
7 klantverhalen Nanny's Hairdo Armand en Wendy van Zijp.jpg
Scroll naar boven