“Een leuke samenwerking met het hele gezin”

“De woning is compleet veranderd”, zegt Verhoef. “Aan de achterkant is het echt een nieuw huis geworden.” Het was dan ook een heel proces. “In zo’n dynamiek heb je een betrouwbare bouwpartner nodig, een degelijk bedrijf dat kwaliteit levert en afspraken nakomt”, vat Verhoef samen. 

Directeur Rob van Bekkum is bij ons – in de achtertuin – komen uitleggen hoe hij het allemaal voor zich zag. En dan komen er aspecten voorbij die nog nooit bij me waren opgekomen”, zegt Verhoef. “Ook buiten zijn vakgebied denkt Van Bekkum na over de vraag hoe je woning tijdens de bouw prettig bewoonbaar kan blijven.”

“Het grappige is dat na het voortraject de voorman het stokje overneemt. En dat ging reuze soepel! De onderlinge communicatie, ook met de andere vaklui, verliep prima. Het is ook leuk om te zien dat de mensen trots zijn op hun werk en bedrijf. Ze willen er echt wat van maken.” Dat kwam ook tot uiting in de manier van werken, zegt Verhoef. “Met schotten werd het werkgedeelte afgeschermd, er werd heel gestructureerd gewerkt en elke dag werden resten en gereedschappen keurig opgeruimd. Er ontstond eigenlijk een heel leuke samenwerking met het hele gezin.”

008.jpg
011.jpg
010.jpg
Scroll naar boven