Wij zijn gesloten tot 19 augustus.

“Hertzinger neemt z’n klanten serieus”

Vanwege het intrekken van z’n schoonvader, was er flink meer ruimte nodig in de woning van Dennis van Ophem en zijn gezin. Hertzinger klaarde de klus aan de woning in Amersfoort Vathorst. “Hertzinger is in staat de vertaalslag te maken van techneut naar leek.”

De woning van Van Ophem is in ‘trapvorm’ opgebouwd. “De begane grond is het diepst. We besloten de eerste verdieping drie meter uit te bouwen. Door de extra ruimte bij de bestaande kamer te trekken, de oude gevel te verwijderen en een even slimme als eenvoudige indeling te maken, kon een volwaardig appartement voor mijn schoonvader ontstaan. Omdat m’n zoon hiervoor zijn oude kamer op moest geven, hebben we ook de tweede verdieping met drie meter uitgebouwd, zodat voor hem een nieuwe slaapkamer werd gecreëerd.”

Het was voor ons een enorm project, vertelt Van Ophem. “Want behalve de uitbouw van de verdiepingen, moesten ook allerlei infrastructurele zaken worden aangepakt. Dus ook de airco, elektra, dataverbindingen en een balkonhek.” Een onverwachte meevaller was dat de buren min of meer dezelfde plannen hadden als Van Ophem. “Hertzinger ging ook bij hen aan de slag, waardoor we het project versneld konden uitvoeren.” Gelukkig werkte ook de gemeente mee en kon in recordtempo een vergunning worden verleend. “Daarbij hebben we op advies van Hertzinger dezelfde constructief tekenaar en bouwkundige gebruikt. Dat leverde een mooie tijdsbesparing op.”

002.jpg
003.jpg
004.jpg
Scroll naar boven