“Betrouwbaar, duidelijk en inzichtelijk”

De woning van Van Wee moest aan de zijkant met anderhalve meter, en aan de achterkant met ruim twee meter worden uitgebouwd. “We zijn in gesprek gegaan met drie aannemers. Hertzinger kwam het meest betrouwbaar op ons over. We kregen snel een duidelijk beeld over het plan van aanpak, er werden projectreferenties gegeven en de offerte was tot in detail gespecificeerd.”

Van Wee verzorgde zelf de vergunningaanvraag en Hertzinger was daarin “heel behulpzaam. Alle gegevens werden aangeleverd en de vergunning werd afgegeven. In de uitwerking van de plannen dacht Hertzinger met ons mee. Over de afwerking bijvoorbeeld en de positie van de openslaande deuren.”

Elke verbouwing is een hele happening, weet Van Wee. “Dat was dit keer niet anders. We moesten het tijdelijk zonder keuken en zitkeuken stellen. Prettig was dat het werkterrein keurig werd afgescheiden met zeil, zodat we de woonkamer konden blijven gebruiken.”

Van Wee is te spreken over de communicatie gedurende het gehele traject. “Vooraf was er een werkbespreking, waar ook de elektricien en de loodgieter aanschoven. Zo kon alles goed op elkaar worden afgestemd.”

Toch was het, vlak voor de oplevering, even schrikken. “Het glas werd, anders dan bij de rest van de woning, aan de buitenzijde van het kozijn gezet. Een foutje van de tekenaar, een vriend van me. Maar Hertzinger voelde toch ook verantwoordelijkheid voor de ontstane situatie en heeft op eigen kosten afdekprofielen laten monteren. Al met al zodat het geheel er toch strak en netjes uitziet. Klasse.”

Klantverhalen-leo-van-wee-2.jpg
Klantverhalen-leo-van-wee-3.jpg
Klantverhalen-leo-van-wee-4.jpg
Scroll naar boven