Vertrouwen

Als u op zoek gaat naar een bouwbedrijf zijn er allerlei aspecten belangrijk. Kwaliteit, prijs, materialen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar volgens ons is het belangrijkste element vertrouwen. Wij willen uw vertrouwen verdienen.

Vertrouwen begint wat ons betreft bij duidelijkheid, transparantie en het nakomen van afspraken. Wij hebben een visie op bouwen, maar zijn zeker niet te eigenwijs om die met uw inzichten en gedachten ter verrijken. Daar worden we juist enthousiast van. U kunt ons altijd vragen naar referenties, die geven we u graag.

PS: U kunt hier meer lezen over de ervaringen van onze klanten.

Werkwijze

Ieder proces en iedere klant is verschillend. Daar maken wij graag ruimte voor. Tegelijkertijd is ons DNA in ieder project aanwezig. Het liefst zien we een uitbouw, nieuwbouw of verbouwing als een product dat het resultaat is van enerzijds uw wensen en dromen en anderzijds van ons vakmanschap en onze expertise.

We gaan uit van respect en een prettige werksfeer. Al onze medewerkers, van voorman tot stukadoor en van glaszetter tot timmerman, zijn daarop aanspreekbaar. We hinderen u zo min mogelijk in uw dagelijkse doen en laten. Dat uit zich bijvoorbeeld in een nette werkvloer, maar ook in goed overleg. Met u, maar ook met buren.

We beloven u een zorgeloos en overzichtelijk traject, volledige transparantie in de kostenopbouw, het plan van aanpak en de keuze en aanschaf van materialen en producten.

De juiste prijs

Iedereen wil kwaliteit en niemand wil daarvoor te veel betalen. Wat is een goede prijs? Wat ons betreft is het antwoord op die vraag altijd het product van een afweging tussen de door u gewenste kwaliteit en randvoorwaarden.

Vanuit een zorgvuldig samengesteld netwerk van vertrouwde leveranciers gaan we voor u op zoek naar de beste prijs. We zijn op onze keuzes aanspreekbaar. Stellen we bijvoorbeeld een bepaalde, hoogwaardige onderdorpel voor, dan spelen niet alleen prijs, maar juist ook levensduur, kwaliteit en bestendigheid een rol.

Lokale kracht

Wij zijn nadrukkelijk geworteld in de regio Amersfoort. Vanuit standplaats Leusden opereren wij veelvuldig in en rondom deze regio. Dat is een bewuste keuze, want we willen graag dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Daarbij is het wel zo gemakkelijk als je eenvoudig en snel bereikbaar bent.

We hebben veel aan de regio Amersfoort te danken. We verdienen er ons brood. En daarom geven we ook graag wat terug. Via diverse sponsorschappen rondom onderwijs en sport investeren we met overtuiging in de toekomst van deze regio.

Scroll naar boven