Bouwbedrijf Hertzinger heeft nieuwe eigenaar

Leusden - 7 september 2018 - Bouwbedrijf Hertzinger uit Leusden heeft vanaf vandaag een nieuwe eigenaar. Eduard van Middendorp, al acht jaar werkzaam als projectleider en bedrijfsleider naast directeur Rob van Bekkum, neemt het stokje over. 

Rijke geschiedenis
Het bedrijf kent een rijke geschiedenis: op 2 mei 1921 startte Harm Hertzinger aan de Kapelweg in Amersfoort. Begin jaren vijftig verhuisde Harm het bedrijf samen met zijn zoon Piet Hertzinger naar de Waterlooweg in Leusden. Na 1,5 jaar in loondienst te zijn geweest kocht Rob in 1988 het bedrijf. Tien jaar later verhuisde Rob het bouwbedrijf naar een nieuw pand aan de Bedrijfsweg in Leusden waar het bedrijf nog steeds is gevestigd. Eduard: ‘Ik vind het een eer en een mooie kans om dit lokale bouwbedrijf, dat al bijna 100 jaar bestaat, voort te zetten’.

Dezelfde werkwijze
Of er door deze overname iets verandert aan de huidige werkwijze? Eduard: ‘Ik ben natuurlijk een ander persoon dan Rob, maar ik heb met veel plezier samen met hem aan het bedrijf gebouwd. De huidige werkwijze zet ik graag voort. Tevreden klanten zijn voor ons goud waard. Samen met onze medewerkers doen wij er alles aan om onze klanten een zorgeloze verbouwing te garanderen.Wij zijn pas klaar als we dit hebben bereikt’, aldus Eduard. 

Bouwbedrijf Hertzinger is vanuit Leusden werkzaam in Amersfoort en omstreken en richt zich met name op klanten die willen verbouwen of een nieuwe woning willen bouwen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eduard van Middendorp via 033 434 30 30.


Rob van Bekkum overhandigt de sleutel aan nieuwe eigenaar Eduard van Middendorp

Scroll naar boven