“Mensen met liefde voor hun vak”

De familie Roché woont al een kleine dertig jaar in een jarentwintigwoning in Bilthoven. “Een authentiek huis, dat we in de loop der tijd van wat moderne trekken hebben voorzien. De eerste, grote verbouwing, was rond het jaar 2000. Toen is een complete vleugel aangebouwd, inclusief garage. De keuken werd vernieuwd in 2008 en in 2014 is de woning op allerlei punten gerenoveerd.”

“Wat ons heeft aangesproken in Hertzinger, is het meedenken. Een heel belangrijk aspect. Ook hun flexibiliteit is een ontzettend belangrijke competentie gebleken, want zeker in wat oudere woningen stuit je altijd op onverwachtse zaken.” En dan komt het erop aan, weet Roché. “Ik moet zeggen dat we altijd in perfecte harmonie tot een oplossing zijn gekomen.”

“Het zijn gewoon prettige mensen”, vervolgt Roché. “Vakkundig, maar ook begripvol. Ze snappen dat je moet kunnen blijven wonen, ook tijdens een verbouwing. Gelukkig maar, want ze komen toch een aantal maanden bij je over de vloer.” De werkzaamheden waren inderdaad omvangrijk. Bij de laatste renovatie is een volledige etage gestript, is een badkamer vervangen, zijn plafonds weggehaald, is het dak geïsoleerd, zijn nieuwe vloerdelen gelegd, zijn muren opnieuw opgebouwd en is het dak voorzien van nieuwe pannen.

Het is Roché in dat alles opgevallen dat Hertzinger als bedrijf de betrokken vaklui na aan het hart ligt. “Ook toen de bouw het de afgelopen jaren moeilijk had, straalde het enthousiasme ervan af. Het bedrijf betekent echt wat voor ze.”

019.jpg
022.jpg
021.jpg
Scroll naar boven