Wij zijn gesloten tot 19 augustus.

“Duidelijke rolverdeling, prima coördinatie”

Al direct maakte Hertzinger een goede indruk op De Loos. “De offerte, en vooral de transparantie over de opbouw van het kostenplaatje, sprak me zeer aan. Ook de rolverdeling werd duidelijk weergegeven zodat duidelijk was wie voor welk deel van het project verantwoordelijk en aanspreekbaar was.

De Loos houdt van koken, dus renovatie van de keuken was meer dan zomaar een projectje. “Onze woning is gebouwd in de jaren zeventig en de keuken was al eens vervangen, maar nu was het tijd voor een keuken die echt aan m’n wensen zou voldoen, inclusief stoomoven bijvoorbeeld.” Hertzinger dacht met de plannen mee. “Het bleek een goed idee de deur van de voorraadkast door een klapdeur te vervangen. Heel handig en ruimtebesparend tegelijk.”

Het hele traject is vrij snel en soepel verlopen. In drie à vier weken tijd is alles in orde gemaakt. “Al gauw was alles al gedemonteerd en dat alles praktisch zonder overlast. Het enige was dat we tijdelijk boven moesten kamperen. Maar dat is logisch. Er moet wel gewerkt kunnen worden.”

De Loos kijkt terug op een “geslaagde exercitie. De uitvoering was heel vakkundig en de coördinatie tussen onderaannemers, slopers, loodgieters, stukadoors en timmerlieden zat uitstekend in elkaar.”

Scroll naar boven